Site logo


Hjem
Hjørring Motorsport
Video fra Sønderskov
Vil du prøve?
HJMS Arbejdsdage
Trial
Maxicross
Minicross
Microcross
Kalender
Træningstider
Kørselsbeskrivelse
Banen
Links


Kære HJMS medlem

 

 

Rigtig godt nytår.

 

Vi glæder os til den kommende sæson starter, og vi kan få taget fat i alle de gode projekter vi har planlagt. Dette kan vi ikke udføre alene, så derfor vil vi gerne opfordre jer alle til at deltage aktivt i dette arbejde så vi i fællesskab kan gøre noget godt for vores børn og barnlige sjæle.

 

Som medlem af HJMS skal alle have min. 3 arbejdsdage. I år vil vi gøre en ekstra indsats for at opretholde dette. Når licenset sendes ud er alle registreret med 3 arbejdsdage. Det er så det enkelte medlems opgave at få registreret når man har haft en arbejdsdag. Dette gøres til Mads Nielsen, Martin Bak eller Susanne Møller Jensen. Når sæsonen er gået opgør Susanne arbejdsdagene og såfremt man som medlem ikke har afholdt dagene vil medlemmet blive opkrævet DKK 500 pr. manglende arbejdsdag. Betaler man ikke blive man sat i restance hos DMU og kan ikke i efterfølgende sæson bestille licens. Dette tror vi dog ikke bliver relevant, for hvem vil ikke gøre en indsat i HJMS for at vi får klubben til at fungere og får genskabt en rigtig god klubånd.

 

For at ingen bliver overrasket over man mangler at afholde arbejdsdage, vil der hver måned af HJMS´s hjemmeside fremgår en ajourført liste over medlemmernes afholdte arbejdsdage.

 

De evt. manglende arbejdsdage kan ikke overføres til næste sæson. Alle har 3 arbejdsdage også dem på sponsorkontrakt og gratis medlemskaber.

 

Som sædvanlig havde vi en rigtig god generalforsamling i klubhuset i Sønderskov, og bestyrelsen blev sammensat således:

 

 

Formand:

Mads Nielsen              mni@hirtshalsyard.dk              91891402

 

Kasserer:

Susanne Møller Jensen smj@mjensens.dk                   23264736

 

  Næstformand: 

Marianne S Christensen mariannesmed@gmail.com  29405794

 

Bestyrelsesmedlem:

Martin Bak P.   MartinBakPedersen@gmail.com        29855880

 

Bestyrelsesmedlem:

Peter Poulsen              petersanderp@gmail.com         40983080

 

  Suppleant:

  Jes Bering                  jesbering@hotmail.com           

  Suppleant:

  Rasmus Thomsen       rt@kattegat-seafood.dk             23730320

 

 

Som medlem af HJMS kommer vi jo ikke udenom betaling af kontingent. Nedenfor er angivet de forskellige kontingent former:

 

 

1. Kørere med maxi licens incl. banegebyr

Kategori I

 

Du kan bestille licens og vælger selv, om du vil modtage MotorBladet. Klubkontingentet er incl. banegebyr. Medlemskabet er for kørere med maxi licens. Som kørerlicenshaver med denne kategori er du forpligtiget til af aflægge 3 arbejdsdage i klubben. Manglende arbejdsdage afregnes med klubben ( 1 arbejdsklip udgør DKK 500).

1.100,00 kr.

2. Kører med junior licens, incl. banegebyr

Kategori I

Du kan bestille licens og vælger selv, om du vil modtage MotorBladet. Klubkontingentet er incl. banegebyr. Medlemskabet er for kørere med junior licens.

700,00 kr.

3. Microkørere til microbanen, incl. banegebyr

Kategori I

Du kan bestille licens og vælger selv, om du vil modtage MotorBladet. Klubkontingentet er incl. banegebyr. Medlemskaber er for kørere med microlicens på microbanen.

0,00 kr.

4. Kørere med anden licens, excl. banegebyr

Kategori I

Du kan bestille licens og vælger selv, om du vil modtage MotorBladet. Klubkontingentet er excl. banegebyr. Medlemskabet er for kørere med anden licens.

600,00 kr.

5. Medlemskab uden licens

Kategori II

Hvis du er medlem i anden klub (stamklub), kan du tegne medlemskab i denne kategori. Du kan ikke tegne licens med dette medlemskab. Du modtager ikke motorbladet.

250,00 kr.

6. Æresmedlem

For medlemmer som skal modtage motorblad men ikke betale klubmedlemsskab, da de er æresmedlem.

0,00 kr.

7. Støttemedlemskab med Motorblad

For medlemmer, som gerne vil støtte op om klubben. Du kan ikke tegne licens med dette medlemskab. Du vælger selv om du vil modtage motorbladet.

300,00 kr.

8. Støttemedlemskab uden motorbladet

For medlemmer, som gerne vil støtte op om klubben. Du kan ikke tegne licens med dette medlemskab. Du modtager ikke motorbladet.

200,00 kr.

 

Indmeldelse sker via DMU´s hjemmeside men skulle ovennævnte volde problemer, kan I bare kontakte Susanne Møller Jensen, smj@mjensens.dk eller 23264736, der også vil udlevere licenserne.

 

Her til sidst vil vi gerne opfordre til at I ”synes god om HJMS” på Facebook, da siden bl.a. bliver anvendt som nyheds medie, banestatus mv.

 

Med dette ønsker vi alle en god sæson og et hyggeligt år i Hjørring Motorsport i 2018. Vi ses til standerhejsning den 10. februar 2018.

 

Mange julehilsner

Bestyrelsen